پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد تصادف مرگبار در محور دهلران با ۳ فوتی و ۵ مجروح نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند استقلال دست روی لژیونر معروف گذاشت اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم قرعه‌کشی لیگ یک فوتبال انجام شد + جزئیات نتایج تغذیه‌ای که احتمال ابتلا به بیماری‌ها را در سالمندی کاهش می‌دهد

توضیحات مربی استقلال در باره صحبت مورد اسکوچیچ و حضور خرید جدید در ترکیب استقلال

سرمربی تیم فوتبال استقلال اعتراف کرد که اظهاراتش در مورد سرمربی تیم ملی کمی تند بوده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۷ - ۱۸ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 07
کد خبر: ۱۲۱۱۵۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ فرهاد مجیدی در نشست خبری پیش از دیدار تیم فوتبال استقلال مقابل پیکان در مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی فوتبال، اظهار داشت: قبل از صحبت درباره بازی، درباره نشست خبری بعد از دیدار با هوادار، صحبت‌هایم درباره تیم ملی و سرمربی محترم این تیم توضیح می‌دهم. اعتراف می‌کنم و می‌پذیرم که کمی تند صحبت کردم. من سرمربی تیم هستم و باید از حق بازیکنانم دفاع کنم. ناراحتی بازیکنانم پس از پیروزی مزید بر علت شد که این صحبت‌ها را مطرح کنم. از سرمربی تیم ملی تقاضا دارم که ناراحتی مرا به گونه دیگری فرض کند.

 

«در عالم مربیگری حرفه‌ای خیلی خوب می‌دانم که نباید در کار سرمربی تیم ملی دخالت کرد.» وی ضمن بیان این جمله گفت: سرمربی تیم ملی اختیار دارد که ترکیب خود را هر طور که دوست دارد در زمین بچیند. تقاضا دارم که باشگاه استقلال به‌ عنوان صدرنشین لیگ برتر، شأن بالاتری در نظر ایشان داشته باشد.

 

سرمربی استقلال با بیان اینکه حمایت خود از اسکوچیچ را در چند مقطع نشان داده و روابط دوستانه‌ای با او دارد، تصریح کرد: زمانی که نیاز به اتحاد حداکثری داریم، رفتار متقابلی از سرمربی تیم ملی می‌خواهم. موفقیت تیم ملی باعث خوشحالی مردم می‌شود و این خوشحالی‌ها رنگ خاصی جز پرچم ایران ندارد.

 

مجیدی دیدار با پیکان را بازی سختی برای آبی‌پوشان دانست و خاطرنشان کرد: باید خیلی باهوش بازی کنیم. از بازیکنانم ممنونم. آنها با حدود چهار جلسه تمرین و وضعیت بدنی که داشتند، تمام تلاش خود را برای دیدار با هوادار کردند و امیدوارم این اتفاق مقابل پیکان هم رخ بدهد.

 

وی در مورد وضعیت عزیزبک آمونوف و اینکه به نظر می‌رسید استقلال به یک هافبک بازیساز نیاز داشت، عنوان کرد:‌ یک هافبک برزیلی مد نظر ما بود که باشگاه خیلی تلاش کرد او را جذب کند. متأسفانه جلساتی که میان طرفین برگزار شد به نتیجه نرسید و نتوانستیم این بازیکن را به خدمت بگیریم. من هم نام هافبک دیگری را به باشگاه اعلام کردم و ان‌شاءالله بتوانند او را جذب کنند تا مشکل ما در خط هافبک حل شود.

 

سرمربی استقلال با تمجید از بازیکن تازه‌وارد ازبکستانی بیان کرد: پس از دیدار دوستانه‌ای که با تیم ازبکستان داشتیم، دیدارهای این تیم را آنالیز و بررسی کردیم و آمونوف را از قبل می‌شناختم. او بازیکن جوان و خوبی است که می‌تواند به استقلال کمک کند.

 

مجیدی در پاسخ به این پرسش که آیا صالح حردانی می‌تواند مقابل پیکان به میدان برود یا خیر، اظهار داشت: باشگاه به من اعلام کرده که حردانی می‌تواند بازی کند.

 

وی درباره خروج یک مدافع از استقلال (عارف آقاسی) و اینکه این موضوع ممکن است باعث تغییر تاکتیک آبی‌ها در نیم‌فصل دوم شود یا خیر، گفت: آقاسی جزو خروجی‌های ما نبود. او یک ماه با ما صحبت می‌کرد و دوس داشت از استقلال جدا شود. این اتفاق به‌خاطر مسائل داخلی تیم نبود؛ بلکه آقاسی می‌خواست کنار خانواده‌اش باشد. با توجه به این مسائل اجازه دادیم آقاسی از استقلال جدا شود؛ وگرنه جزو برنامه‌های خروجی ما نبود. ما بر اساس نیاز در پُست‌های مختلف بازیکن گرفتیم.

 

سرمربی استقلال در خصوص انتخاب آرش برهانی به‌عنوان مدیر آکادمی این باشگاه و همکاری فابیو جانواریو با این باشگاه تصریح کرد: از حضور جانواریو خیلی خوشحال هستم و او قرار است به تمرین استقلال بیاید. جانواریو رفیق قدیمی من و یکی از بازیکنان خارجی خوب فوتبال ماست. برهانی در مربیگری بسیار خوب بوده و تیم امید استقلال تیم بسیار خوبی است. امیدوارم او در سمت جدید خود موفق باشد./تسنیم

ارسال نظر